Workshop: Fotograferen met natuurlijk licht

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste workshop portretfotografie met natuurlijk licht!
In de ochtend vertelde ik de dames al mijn tips en trucs over fotograferen met daglicht. Hoe moet je fotograferen met de felle zon? Waar plaats je dan je model en wat voor effect heeft dat op je foto? Ook fotograferen met tegenlicht, compositie en het letten op een goede achtergrond kwamen voorbij.
Na de lunch gingen we met zijn allen naar de Vijversburg in Tytsjerk voor het praktijkgedeelte. Hier hadden we afgesproken met een heel leuk model genaamd Maaike.Maaike leek het hartstikke leuk om ons te helpen en model te staan voor ons. Wat ook erg leuk was , is dat Maaike momenteel in verwachting is van haar tweede kindje. Gelijk een tof moment om vast te leggen dus! Als bonus hadden we er ook nog eens mooi zonnetje bij zodat we gelijk het geleerde in de praktijk konden brengen. Bedankt dames voor  jullie gezelligheid en enthousiasme!

Lijkt het jouw nou ook leuk om meer te leren over fotograferen met natuurlijk licht?
Stuur mij een mailtje om op de hoogte te blijven van nieuwe data!

trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie