Trouwfotografie Heerenveen | Friesland

Op 17 maart trouwden Cynthia en Lennart! In de ochtend reed ik naar het ouderlijk huis van Cynthia in Heerenveen om de voorbereidingen vast te leggen.
Daarna kwam Lennart zijn bruid ophalen. We gingen eerst een paar foto’s maken in ‘het Gerecht’ in Heerenveen. Daarna zijn we naar de Overtuin in Oranjewoud gereden om buiten foto’s te maken.
De trouwceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Heerenveen. Lennart was een klein beetje zenuwachtig maar Cynthia was juist heel enthousiast. Ze zei namelijk al ja nog voor de ambtenaar uitgepraat was. 😉 Daarna maakten we nog een paar groepsfoto’s voor het gemeentehuis en toen was het tijd voor koffie en gebak! Dit vond plaats in ‘de Lachende Koe’ tegenover het gemeentehuis. Toen iedereen zich ging klaarmaken voor vertrek naar de kerkelijke ceremonie, zat het er voor mij weer op!trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie