Wie ben ik?

trouwfotograaf friesland

Een van de beste trouwfotografen uit Friesland in 2017 en 2018 – volgens trouwplatform Zankyou

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Mijn naam is Heleen, ik ben 28 jaar en woon in Leeuwarden.

In 2014 ben ik mijn bedrijf Helena Fotografie gestart. Ik begon met het fotograferen van gezinnen maar na mijn eerste  bruiloft in augustus 2014 heb ik een echte liefde ontwikkeld voor het vastleggen van bruiloften. De gezellige sfeer, de liefdevolle blikken en spontane momenten, ik houd ervan! Inmiddels heb ik al tientallen bruiloften mogen vastleggen en keer op keer vind ik het weer geweldig om bij zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn. 

Naast fotograferen ben ik gek op dansen, films kijken (Marvel films en romantische komedies zijn mijn favoriet!) en boeken lezen. Vooral weekends vind ik het heerlijk om thuis te relaxen, het liefst in joggingbroek. Daarnaast vind je mij regelmatig in een van de gezellige cafeetjes in Leeuwarden samen met vrienden, gezellig kletsend met een drankje erbij en een bord nacho’s op tafel ;). 

Als fotograaf ben ik actief in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Gaan jullie trouwen of willen jullie je gezin op de foto hebben? Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie.

Helena Fotografie 10 uit 7 ervaringen

Fotocredits: Anouk Wubs

Achter de schermen