Puur & Liefdevol

Trouwfotografie in omgeving Leeuwarden

Trouwfotograaf in Leeuwarden

Op zoek naar een trouwfotograaf in Leeuwarden om jullie prachtige bruiloft te fotograferen? Houd jij net als ik van tijdloos, kleurrijk en sfeervolle foto's? Wie weet zijn wij dan wel een goede match! Al meer dan 5 jaar fotografeer ik met veel enthousiasme bruiloften in Leeuwarden en daarbuiten. Als trouwfotograaf houd ik van ongedwongen bruiloften, mooie styling en toffe locaties. Ik ben fan van de natuur, buiten trouwen of een mooie loveshoot in het bos. Daarna gezellig met vrienden en familie toasten op jullie huwelijk en genieten van elkaars gezelschap! Een prachtige dag vastgelegd in mooie beelden om voor altijd te koesteren.

 

Klaas & EVelyn
Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
JACCO & CHERYL
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Laura & Tom
trouwfotograaf leeuwarden
Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.

Kosten Trouwfotograaf Leeuwarden

Tarieven voor een bruidsreportage beginnen bij 980 euro voor 6 uren fotografie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een prachtig luxe trouwalbum bij te bestellen.
Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan met meer informatie over mijn werkwijze, mogelijkheden en tarieven.

 

Read More
trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie