Puur, spontaan, liefdevol

Voor de leukste bruiloften in omgeving Groningen

Trouwfotograaf groningen

Voor pure, tijdloze trouwfotografie.

Jullie houden van elkaar en willen jullie liefde vieren met een huwelijk in Groningen of omgeving. Een mooie dag met een ceremonie vol leuke anekdotes, veel gelach en wellicht een traan. Samen met jullie vrienden en familie lekker ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. Dit alles leg ik als trouwfotograaf graag voor jullie vast op een relaxte manier die bij jullie past!

cheryl & Jacco
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Klaas & evelyn
Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
CAsper & Joanne
Veel dank voor de prachtige trouwreportage die je hebt gemaakt! Je hebt de blikken, momenten, details en kleuren van onze bruiloft zo prachtig vereeuwigd. Ook het album is supermooi afgedrukt. Dank!

WERKWIJZE VAN DE TROUWFOTOGRAAF

Als trouwfotograaf probeer ik op een rustige manier jullie dag te fotograferen. Ik meng mij tijdens jullie trouwdag tussen de gasten, loop wat rond, maak soms een praatje en leg ondertussen alle leuke momenten voor jullie vast zonder al te veel op de voorgrond te hoeven treden. Tijdens de fotoshoot stel ik jullie op je gemak zodat je ook daar prachtige foto's hebt die laten zien hoe jullie echt zijn. Eventueel verwerk ik dit na afloop in een prachtig album waarmee je jullie dag keer op keer kunt herbeleven.

Read More
trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie