Voor de leukste bruiloften in omgeving Groningen.|BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Trouwfotograaf groningen

Voor pure, spontane trouwfotografie.

Als trouwfotograaf geniet ik van de ongedwongen, relaxte bruiloften. Een dag waarin jullie samen met jullie vrienden en familie lekker veel lachen, lekker eten, dansen of leuke speeches geven. Een dag die draait om het vieren van de liefde. Dit alles leg ik graag voor jullie vast op een pure, spontane manier. Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in de provincies Friesland en Groningen maar je kunt mij ook boeken voor een bruiloft in het buitenland. Spreekt mijn werk jullie aan? Stuur mij een berichtje of vraag de trouwbrochure aan met alle informatie.

Klaas & Evelyn Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
Geerd-Jan en SebastiaanWij hadden aan Heleen een geweldige fotografe. Bijna onopvallend heeft ze kans gezien om heel veel mooie menselijke interacties vast te leggen in schitterende sprekende beelden. HEt contact was erg plezierig en ze voelde goed aan wat voor ons als paar belangrijk was. Een echte aanrader!
Casper & JoanneVeel dank voor de prachtige trouwreportage die je hebt gemaakt! Je hebt de blikken, momenten, details en kleuren van onze bruiloft zo prachtig vereeuwigd. Ook het album is supermooi afgedrukt. Dank!

WERKWIJZE VAN DE TROUWFOTOGRAAF

Als trouwfotograaf ben ik op jullie dag zo min mogelijk op de voorgrond. Ik meng mij tijdens jullie trouwdag tussen de gasten, loop rustig wat rond, maak soms een praatje en leg ondertussen alle leuke momenten voor jullie vast. Tijdens de fotoshoot help ik jullie om jullie op je gemak te voelen en mooi en ontspannen op de foto te staan. Geen ervaring met fotografie? Sta je vaak niet leuk op de foto of houd je er gewoon niet zo van? Geen probleem. Ik help jullie zodat jullie prachtige foto's hebben van jullie samen op jullie trouwdag.

 

Als eindresultaat heb je ongedwongen, sfeervolle en kleurrijke foto's die laten zien wie jullie zijn. Een prachtige herinnering voor later.

 

Read More
trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht.

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie