Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu begint al het leuke werk: op zoek gaan naar een trouwlocatie, mooie trouwkleding, decoraties en natuurlijk een trouwfotograaf! Spreekt mijn werk jullie aan? Dan kom ik graag fotograferen op jullie bijzondere dag! Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ik houd van pure en kleurrijke foto’s waar de liefde en vrolijkheid vanaf spat!

Puur, spontaan, liefdevol

Op jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten tussen jullie vast, maar ook de gasten, de gezelligheid, sfeer en toffe details worden door mij op de foto gezet.
Tijdens de fotoshoot zal ik jullie af en toe wat tips geven maar verder fotografeer ik op een pure, onopvallende manier. Ik houd van spontane foto’s die een echte samenvatting geven van jullie dag! Na afloop verwerk ik dit eventueel in een prachtig trouwalbum waar jullie nog lang van na kunnen genieten.

 
‘We hebben net het boek ontvangen en bekeken. Wat een fantastisch mooi boek! Net alsof je weer opnieuw bij de dag bent. We zijn er ontzettend blij mee. En uiteraard zijn we heel blij dat jij onze dag hebt vastgelegd. Een professionele, betrokken fotografe die momenten perfect weet vast te leggen. Bedankt Heleen!’
 
Laura & Tom

Impressie van mijn werk

Helena Fotografie 10 uit 7 ervaringen