Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu begint al het leuke werk: op zoek gaan naar een trouwlocatie, mooie trouwkleding, decoraties en natuurlijk een trouwfotograaf! Spreekt mijn werk jullie aan? Dan kom ik graag fotograferen op jullie bijzondere dag! Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. 

''Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.''
Laura & Tom

Ik houd van pure en kleurrijke foto’s waar de liefde en vrolijkheid vanaf spat! Tijdens jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten tussen jullie vast, maar ook de gasten, de gezelligheid, sfeer en toffe details worden door mij op de foto gezet. 

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie af en toe wat tips geven maar verder fotografeer ik op een pure, onopvallende manier. Ik houd van spontane foto’s die een echte samenvatting geven van jullie dag! Na afloop verwerk ik dit eventueel in een prachtig trouwalbum waar jullie nog lang van na kunnen genieten.

Hieronder vind je een kleine impressie van mijn werk. Meer zien? Op de blog verschijnen regelmatig nieuwe trouwreportages of kom gezellig langs om albums te bekijken.

Helena Fotografie 10 uit 6 ervaringen