voor de leukste bruiloften in binnen en buitenland|BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Trouwfotograaf voor de echte momenten.

Ik houd van de ongedwongen, relaxte bruiloften. Een dag waarin jullie samen met jullie vrienden en familie lekker genieten van elkaar, veel lachen, lekker eten, dansen of mooie speeches geven. Een dag die draait om de liefde. Dit alles leg ik graag voor jullie vast op een pure, spontane manier. Als fotograaf ben ik o.a. actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ook voor bruiloften in het buitenland reis ik graag met jullie mee. Zijn jullie enthousiast over mij werk? Stuur mij een berichtje of vraag de gratis trouwbrochure aan met alle informatie.

Klaas & Evelyn Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
Cheryl & JaccoWe hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Casper & JoanneVeel dank voor de prachtige trouwreportage die je hebt gemaakt! Je hebt de blikken, momenten, details en kleuren van onze bruiloft zo prachtig vereeuwigd. Ook het album is supermooi afgedrukt. Dank!

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Na 3 werkdagen niks ontvangen? Check even je spamfolder.

Succesvol verzondenEr gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou

The Perfect Wedding

Volg mij op instagram@helenafotografie