voor de leukste bruiloften in binnen en buitenland|BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Trouwfotograaf voor de echte momenten.

Ik houd van de ongedwongen, relaxte bruiloften. Een dag waarin jullie samen met jullie vrienden en familie lekker genieten van elkaar, veel lachen, lekker eten, dansen of mooie speeches geven. Een dag die draait om de liefde. Dit alles leg ik graag voor jullie vast op een pure, spontane manier. Als trouwfotograaf ben ik al meer dan vijf jaar actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ook voor bruiloften in het buitenland reis ik graag met jullie mee. Zijn jullie enthousiast over mijn werk? Stuur mij een berichtje of vraag de gratis trouwbrochure aan met alle informatie.

cheryl & Jacco
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Klaas & evelyn
Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
CAsper & Joanne
Veel dank voor de prachtige trouwreportage die je hebt gemaakt! Je hebt de blikken, momenten, details en kleuren van onze bruiloft zo prachtig vereeuwigd. Ook het album is supermooi afgedrukt. Dank!

Werkwijze van de Trouwfotograaf

Als trouwfotograaf kenmerkt mijn stijl zich door pure, ongedwongen en tijdloze foto's. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren op jullie dag waardoor je veel mooie spontane en sfeervolle momenten op beeld krijgt. Tijdens de fotoshoot begeleid ik jullie zodat jullie ook daar ontspannen en op jullie mooist op de foto's staan. Na afloop geef ik alle foto's mijn eigen kleurrijke stijl en verwerk ik jullie dag eventueel in een prachtig luxe trouwalbum waar je nog jaren van kunt genieten.

Read More
trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie