Trouwen op Staniastate | Friesland

Trouwen op landgoed Staniastate

Trouwen op Landgoed Staniastate in Friesland.

De trouwdag van Gea en Wierd vond voor het grootste gedeelte plaats op het prachtige landgoed Staniaste in Oenkerk Friesland. Zelf ben ik superfan van bruiloften op 1 locatie omdat dat altijd zorgt voor een fijne relaxte sfeer. Fijn en relaxt was het zeker tijdens deze mooie dag. Omdat het prachtig weer was kon de ceremonie buiten plaats vinden en werd er in de avond lekker gebarbecued!

Kinderen op de bruiloft.

Omdat Gea en Wierd veel neefjes en nichtjes hebben hadden ze voor de kinderen leuke goodiebags gemaakt en een groot springkussen gehuurd. Gea is juf op een basisschool en speciaal voor de kinderen uit haar klas had ze ook nog een kinderreceptie aan het eind van de middag ingepland, zo leuk!

Trouwfotograaf in LeeuwardenTrouwfotografie in VijversburgTrouwen bij Staniastate in OenkerkBuiten bruiloft bij Staniastate

Trouwfeest in Friesland
Ben jij nog op zoek naar een trouwfotograaf?
Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage
trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie