Bruiloft Terschelling | Trouwfotografie Friesland

Blog post

 

Ik mocht weer naar Terschelling! Mark en Ilse gaan regelmatig een weekendje naar dit waddeneiland en daarom leek het hun ook erg leuk om daar te gaan trouwen. Een hele groep vrienden en familie was voor de bruiloft een weekend naar dit mooie eiland toegekomen.
Op zaterdag was het dan zover!De huwelijksceremonie vond plaats in het schuilkerkje in West-Terschelling. Twee getuigen spraken het bruidspaar toe en ook het bruidspaar zelf had geloften voor elkaar geschreven.Na een toast in eetcafé Storm gingen we met zijn allen op de huifkar die ons bracht naar de feestlocatie. Dit vond plaats in het Heartbreak Hotel. Een heel leuk strandpaviljoen met een jaren 50 decor.Na een heerlijk hamburger buffet werd het tijd om de zaal om te bouwen tot dansvloer. Ondertussen gingen alle gasten naar buiten waar een groot kampvuur op het strand was gemaakt, inclusief zanger/gitarist!

trouwfotograaf-terschelling-8 trouwfotograaf-terschelling-11trouwfotograaf-terschelling-2 trouwfotograaf-terschelling-3 trouwfotograaf-terschelling-4 trouwfotograaf-terschelling-5 trouwfotograaf-terschelling-6

vorige Next Post