Trouwen in Martinikerk | Sneek

Afgelopen zaterdag was de trouwdag van Geerd-Jan en Sebastiaan! Om 11.00 verzamelden alle daggasten zich bij restaurant Kastanje in Sneek waar ze dag begonnen met een lunch. Daarna was het tijd voor het burgerlijk en kerkelijk huwelijk. Beide vonden plaats in de Martinikerk Sneek. <!–more–> Tijdens de kerkdienst waren ook alle andere genodigden aanwezig. Er werd tijdens deze dienst prachtig gezongen door het koor Schola Liturgica onder leiding van Geke Bruining- Visser. Na de dienst was er een receptie in theater Sneek waar iedereen de kans kreeg om het bruidspaar te feliciteren en te genieten van een hapje en een drankje. Het avondprogramma vond plaats op de mooie trouwlocatie de Pollepleats. Hier hadden Reitse en Tryntje Spanninga met het team van restaurant ‘t Plein een heerlijk 6 gangen diner bereid. Er werd aan lange tafels gedineerd die prachtig mooi aangekleed waren, mede dankzij de bloemstukken van “Bloemen bij Heleen”. Daarnaast was pianist Dick Schuur aanwezig die met zijn pianospel een fijne sfeer creëerde. Tussen de gangen door waren er een aantal verrassingen voor het bruidspaar. Beide families hadden een leuk stukje voorbereid: een verhaal met slideshow en een lied. Als kers op de taart had Sebastiaan nog een extra verrassing voor Geerd-Jan geregeld en stond spontaan het koor Sjonge-Jonge, waar Geerd-Jan ook in meezingt, voor de deur. Zij gaven een super leuk optreden en Geerd-Jan zong zelf ook nog even twee nummers mee. Kortom de sfeer zat er goed in!

Trouwlocatie: Martinikerk Sneek en de Pollepleats
Bloemen: Bloemen Bij Heleen
Catering: Restaurant ‘t Plein
Pianospel: Dick Schuur

trouwfotograaf-groningen-13

Hi!

Mijn naam is Heleen, 27 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik houd van het vastleggen van mooie momenten. Mijn werk is puur, liefdevol en vrolijk met een heldere en kleurrijke sfeer. Ook houd ik van toffe details en spelen met de omgeving en het licht. Naast fotograferen ben ik gek op dansen, films kijken en de traditie om elke maand wel een keer nacho’s en drankjes te doen met vrienden. Wil je meer informatie over een trouwreportage of gezellig kletsen op social media? Stuur mij een berichtje of klik op onderstaande buttons.


Facebook


Instagram


Envelope

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie