Trouwen in Sneek | Bruidsfotograaf Friesland

Trouwen op een zomerse dag in Sneek

Carlo en Kelly wilden graag een relaxte dag en dat was het zeker! Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van Kelly om daar de voorbereidingen vast te leggen.Nadat Carlo, Kelly had opgehaald zijn we foto’s gaan maken in het Rasterhoffpark in Sneek . De ceremonie vond aanlsuitend plaats in het gemeentehuis.

Varen met de daggasten op een boot

Vervolgens gingen we met alle daggasten op de boot en vaarden we van Sneek naar Sloten.Tijdens deze boottocht konden de gasten even relaxen en genieten van diverse lekkere hapjes. Ook had het bruidspaar speciale gouden champagne om mee te proosten, hoe leuk! Eenmaal in Sloten aangekomen vond de rest van de dag plaats bij restaurant de Mallemok waar de ‘avond’gasten al gearriveerd waren.  Met zijn allen gingen we daar eten wat allemaal lekker buiten kon vanwege het mooie weer!

      

Ben jij nog op zoek naar een trouwfotograaf?
Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage

trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie