Trouwen in Leeuwarden | Bruidsfotograaf Friesland

Trouwen in Leeuwarden

Marrit ken ik al sinds de middelbare school en werd dankzij een gezamenlijke vriend van ons gekoppeld aan Johan. Op een avond waren zowel wij als Johan met zijn vrienden in het Fire café. Mark, onze vriend, ging even gedag zeggen aan Johan, die in de andere ruimte zat, en vroeg of er niet ook wat leuks voor hem aan zijn tafel zat? Nou, die blonde leek Johan wel wat en als een ware matchmaker werd er door Mark telefoonnummers uitgewisseld. Even twijfelde Johan nog of er niet gewoon een grapje met hem werd uitgehaald maar het nummer bleek toch echt van Marrit te zijn en niet veel later hadden ze hun eerste date! Na daten volgde samenwonen en na diverse, al dan niet subtiele, hints vroeg Johan Marrit ten huwelijk!

Trouwen in Leeuwarden

Marrit en Johan hun trouwdag vond plaats in en rondom Leeuwarden. In de ochtend maakte Marrit zich klaar in hun huis en rond tienen stond Johan voor de deur om zijn bruid op te halen. Voor de foto’s reden we naar Vijversburg in Tytsjerk en maakten we nog even een stop in het centrum. Om 14.00 uur verzamelden alle gasten zich bij het gemeentehuis voor de ceremonie en niet veel later kwam het bruidspaar aan.

Taart, speeches en diner in Stadhouderlijk Hof

In het stadhouderlijk vond de receptie plaats wat vanwege het weer lekker buiten kon plaatsvinden. Door familie en vrienden werden er diverse speeches gehouden zowel tijdens de receptie als het diner, wat aansluitend in de oranjezaal plaatsvond.

Zingen, dansen en feesten in de Koperen Tuin

Op loopafstand van het Stadhouderlijk bevond zich de feestlocatie de Koperen Tuin. Marrit houd heel erg van zingen en zat vroeger ook in een band. Speciaal voor de bruiloft had ze een nummer ingestudeerd welke ze aan het begin van de avond liet horen. Daarna showde het bruidspaar ook nog hun dansmoves met een hele toffe openingsdans!

Trouwfotograaf in Friesland
Trouwfotografie in Vijversburg in Friesland
Fotoshoot in Leeuwarden
Trouwen in het centrum van LeeuwardenTrouwen in gemeentehuis Leeuwarden
Bruiloft in Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden
Huwelijk vieren in Stadhouderlijk hof in Leeuwarden
Trouwfeest in de Koperen Tuin in Leeuwarden

Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

Adresjes bruidspaar:
Haar en Make-up: Pro-Looks
Trouwjurk: Fem Weddingshop
Trouwpak: Suits-me menswear
Bloemen: Piet’s Bloemenboetiek
Decoratie,- en naamborden: Linda Koster vormgeving
Band feest: Plunck
Videografie: Lisanne van der Ploeg
Trouwkaart: Marjolein vormgeving

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie