Regen op je bruiloft

Natuurlijk wil je het liefst een prachtig zonnige dag als je gaat trouwen, maar wat nou als het regent op je bruiloft? Dan is het tijd voor plan B! In deze blog geef ik je een aantal tips zodat jij goed voorbereid en onbezorgd je huwelijksdag ingaat.

Kies een locatie met een toffe binnen en buitenlocatie

Ook als je graag buiten wilt trouwen is het handig om bij het kiezen van de trouwlocatie te kijken naar hoe de locatie er binnen uitziet. Hebben ze een mooie ruime, lichte zaal of wellicht een toffe glazen serre waar je kunt trouwen? Mocht het echt slecht weer zijn heb je toch nog een mooie plek om te trouwen.

Buiten trouwen in de regen onder een tent

Kijk eens naar de mogelijkheden om onder een mooie tent te trouwen. Tip: Wil je buiten onder een tent trouwen? Kies dan voor een witte tent, dit zorgt ervoor dat jullie huidtinten mooi blijven wat weer voordelig is voor de foto’s en/of de video opnames.

Fotoshoot locatie

Mijn motto bij een bruiloft is altijd, van bewolking en een paar spetters wordt je niet gelijk nat dus als het even kan sleep ik jullie gewoon mee naar buiten. Koop een leuke paraplu voor de kleine buitjes om onder te schuilen en schaf leuke laarzen aan zodat je pumps niet gelijk bruin worden. Ziet het er naar uit dat het een uur lang met bakken naar beneden valt? Dan is het handig om een binnenlocatie achter de hand te hebben. Mooie binnenlocaties zijn locaties waar veel natuurlijk licht naar binnen valt (grote ramen). Je kunt bijvoorbeeld denken aan musea, hotels, leegstaande fabrieken of kassen.

Waterproof bruidsmake-up

Vraag aan je visagiste of ze waterproof mascara bij je op wil doen, het is zonde als je halverwege de dag  met ‘panda’ ogen rondloopt. Daarnaast is het handig om een extra opfrismomentje in te plannen zodat je je even kunt drogen, je haar weer netjes kunt doen en je make-up wat kunt bijwerken mocht dat nodig zijn.

Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie