Newborn shoot Friesland

Kostbare momenten prachtig vastgelegd.

Wat is een newborn of baby lifestyle Shoot?

Bij een newborn shoot in Friesland kom ik bij jullie thuis om mooie foto's te maken van jullie als gezin. In plaats van te werken met achtergronden, props zoals mandjes of andere gestylde elementen is jullie eigen woonkamer of slaapkamer het decor van de newborn shoot, dit noem je ook wel een baby lifestyle shoot. Tijdens de newborn shoot maak ik foto's van jullie kindje alleen, maar ook van jullie samen als gezin en elke ouder met het kindje apart. Mooie, pure foto's die laten zien hoe jullie echt zijn. Net als de foto's die je wellicht zelf in je eigen album hebt staan.

 

Read More

Werkwijze newborn shoot

Voor een newborn shoot neem ik ruim de tijd. Ik reken zelf altijd circa twee uren. Zo hebben we rustig de tijd om alle foto's te maken. Tussendoor even voeden, een luier verschonen of even een pauze omdat de kleine wat huilerig is? Geen probleem. Na de newborn shoot ga ik met alle foto's aan de slag. Ik maak een mooie selectie die jullie in een online galerij kunnen bekijken. Vervolgens kun je de foto's die je graag wilt bestellen uitzoeken en kun je de foto's ook eventueel in een mooi linnen album laten drukken.

 

Wanneer moet ik een newborn shoot in friesland boeken?

Voor een newborn shoot kun je het beste een paar weken van te voren een mailtje sturen. Zelf vind ik het altijd het mooiste om de kleine te fotograferen als het 4-8 weken oud is. Op deze leeftijd zijn ze vaak al wat alerter wat weer leuk is voor de foto's. Wil je graag de foto's gebruiken voor het geboortekaartje? Dan kun je het beste de fotoshoot inplannen in de eerste paar dagen na de geboorte.

 

trouwfotograaf friesland

PLan een Newborn shoot in.

Wil je graag een newborn shoot inplannen of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in, dan mail ik je binnen 3 werkdagen terug. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht.

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie