Newborn shoot Friesland

Kostbare momenten prachtig vastgelegd.

Wat is een newborn of baby lifestyle Shoot?

Bij een newborn shoot in Friesland kom ik bij jullie thuis om mooie foto's te maken van jullie als gezin. In plaats van te werken met achtergronden, props zoals mandjes of andere gestylde elementen is jullie eigen woonkamer of slaapkamer het decor van de newborn shoot, dit noem je ook wel een baby lifestyle shoot. Tijdens de newborn shoot maak ik foto's van jullie kindje alleen, maar ook van jullie samen als gezin en elke ouder met het kindje apart. Mooie, pure foto's die laten zien hoe jullie echt zijn. Net als de foto's die je wellicht zelf in je eigen album hebt staan.

 

Read More

Waar vind de fotoshoot plaats?

Een fotoshoot met het gezin vindt plaats op een mooie buitenlocatie naar keuze. Leuke locaties in de buurt van Leeuwarden zijn bijvoorbeeld het bos bij Landgoed Staniastate of het park Vijversburg in Tytsjerk. Wil je liever een locatie verder weg? Ook dat is geen probleem. Reiskosten voor locaties binnen Friesland zitten bij de prijs inbegrepen.

 

Wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Ik houd van fotograferen in de natuur. Al die mooie kleuren vind ik fantastisch! Het leukste is dan ook om de fotoshoot te boeken in de lente, zomer of herfstmaanden. In de zomer kun je ook een fotoshoot in de avond boeken. Dan heb je heel mooi zacht licht wat weer tof kan zijn voor de foto's. wil je graag een leuke fotoshoot? Wees er dan op tijd bij. De zaterdagen zijn vaak het populairst dus mocht die dag je voorkeur hebben, stuur mij dan een paar weken van te voren een mailtje.

 

trouwfotograaf friesland

PLan een Newborn shoot in.

Wil je graag een newborn shoot inplannen of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in, dan mail ik je binnen 3 werkdagen terug. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht.

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie