Newborn babyfotografie | Friesland

Dit was de tweede keer dat ik bij dit lieve gezin kwam voor een newborn fotoshoot! Hidde was nog maar een weekje oud tijdens deze shoot maar vond alles eigenlijk wel prima. Grote broer Harm Jesse, rende en speelde erop los maar vond zijn broertje af en toe toch ook wel interessant. Gelukkig maar want zo heb ik nog wat leuke foto’s van hun samen kunnen maken 😉

newborn fotoshoot leeuwarden friesland
trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie