Mooie trouwlocaties in Friesland

Waarom in een gemeentehuis trouwen als je ook prachtige trouwlocaties hebt waar je zowel het burgerlijk huwelijk als de receptie en het feest kunt vieren? Persoonlijk ben ik fan van relaxte bruiloften op 1 locatie en dan vooral trouwlocaties waar je buiten kunt trouwen. Als trouwfotograaf kom ik regelmatig op zulke mooie trouwlocaties in Friesland. Ik deel dan ook graag een aantal van mijn favorieten met jullie op de blog.

Trouwlocatie Staniastate in Oenkerk

In Oenkerk, een dorp vlakbij Leeuwarden ligt het prachtige landgoed Staniastate. Omringd door bossen is het een fantastische locatie om te trouwen en ik ben hier dan ook al meerdere keren geweest voor een bruiloft. Met mooi weer heb je de gelegenheid om buiten te trouwen (aanrader!) en s’avonds kun je met je gasten gezellig barbequen op het terras. Wil je ook graag in de kerk trouwen? Op loopafstand bevind zich de Mariakerk in Oenkerk.

Trouwlocatie de Pollepleats in Westhem

Midden tussen de weilanden en grenzend aan het water bevind zich trouwlocatie de Pollepleats in Westhem (vlakbij Sneek). Met mooi weer kun je trouwen bij de steiger en met je gasten lekker bootje varen. De Pollepleats heeft meerdere slaapkamers zodat jullie en jullie gasten kunnen overnachten. Daarnaast heeft de Pollepleats een prachtige glazen serre waar je aan een lange tafel kunt dineren.

Trouwlocatie Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden

In het centrum van Leeuwarden bevind zich het Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk hof.
Ook zij hebben een hele mooie binnentuin waar je kunt trouwen met mooi weer. De grote gele zaal is prachtig om te gebruiken als diner en/of feestzaal. Gasten kunnen een overnachting boeken in het hotel zodat ze lekker langs kunnen doorfeesten en vaak is hier wel een kleine korting voor te regelen, ook niet verkeerd ;).

Trouwlocatie Epemastate in IJsbrechtum

Trouwlocatie Epemastate in Ijsbrechtum (vlakbij Sneek) is een prachtige locatie om te trouwen als je op zoek bent naar een intieme locatie. In de rode zaal passen circa 40 mensen maar met mooi weer kun je er ook voor kiezen om in de tuin te trouwen. Wil je een extra speciale entree maken? Je kunt ook een koets boeken om in te arriveren bij het Landgoed.

Trouwen op de waddeneilanden

Hoe gaaf is het om het ja-woord te geven op het strand? Ik heb al meerdere keren het geluk gehad om naar een van de waddeneilanden af te mogen reizen voor een bruiloft.
Ameland, Terschelling of wellicht Schiermonnikoog? Stuk voor stuk prachtige eilanden om je bruiloft te vieren en met de veerboot ook nog eens makkelijk te bereiken!

Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie