Mooie fotolocaties Friesland

Fotoshoots vinden bij mij altijd plaats op een mooie buiten locatie naar keuze. Om je wat op weg te helpen deel ik hierbij een aantal mooie fotoshoot locaties in Friesland!

Staniastate in Oenkerk

Houd je van een bosrijke omgeving dan is Staniastate echt een aanrader. Vooral in de herfst wanneer alles weer mooi oranje kleurt is dit een superleuke locatie om foto’s te maken.

Vijversburg (Bos van Ype) in Tytsjerk

Vijversburg is een mooi divers park, niet alleen wandel je in de bossen, ook heeft het leuke bruggetjes en bloemperken waar je leuk gebruik van kunt maken voor een fotoreportage. Voor dit park wordt  een entree van 2,50 p.p. gevraagd.

Zandduinen Bakkeveen

Wil je liever een heide/zand omgeving dan zijn de zandduinen van Bakkeveen een echte aanrader! Bakkeveen heeft iets meer bebossing dan Appelscha waardoor het in de zomermaanden, in verband met het licht,makkelijker is om mooie plekjes te vinden voor de fotoshoot.

Overtuin in Oranjewoud

Woon je in de buurt van Heerenveen? Dan heb je een prachtig park in het Oranjewoud liggen, genaamd de Overtuin. Een mooie locatie met veel open ruimte en water maar door alle bomen eromheen toch super geschikt voor een fotoshoot.

 

Wil je graag een leuke fotoshoot?

Klik hier voor meer informatie.

 

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie