Mijn favoriete fotolocaties in Friesland

Blog post

Wil jij graag een mooie fotoshoot boeken of ben je op zoek naar een toffe locatie voor je trouwfoto’s?
In deze blog deel ik vijf van mijn favoriete fotolocaties in Friesland! Weet jij nog een leuke plek die ontbreekt in mijn lijstje? laat het me weten in de comments! Ik ben altijd op zoek naar toffe locaties. 🙂

fotolocatie-friesland-2
1. Natuurgebied Bakkeveen
Een van mijn favoriete fotolocaties in Friesland is het heidegebied in Bakkeveen! Met een mooie zandvlakte en weid uitgestrekt heidegebied levert deze locatie altijd prachtige zomerse plaatjes op. Vooral in de lente en in de zomer is dit een prachtige plek om naartoe te gaan voor een fotoshoot.

fotolocatie-friesland-5
2. Vijversburg in Tytsjerk
Vijversburg in Tytsjerk, ook wel bekend als het Bos van Ype is een prachtige, grote en veelzijdige locatie. In het oude bosgebied vind je mooie bruggetjes en bospaden terwijl het nieuwe gedeelte van het park in de lente en zomer prachtig kleurrijk versierd is met diverse bloemen en planten. Ook in de herfst als het bos Oranje kleurt is dit een toffe locatie om naartoe te gaan! Voor deze locatie wordt een entree gevraagd van 2,50 p.p.

fotolocatie-friesland-6
3. De Overtuin in Oranjewoud
In Oranjewoud (vlakbij Heerenveen) bevind zich de Overtuin. Een prachtig aangelegd park met oude bomen, kronkelige wandelpaadjes, een meertje en een kruidentuin. Een heerlijke locatie met diverse mooie plekjes voor de foto’s.

fotolocatie-friesland-4
4. Landgoed Staniastate in Oenkerk
De meeste mensen kennen landgoed Staniastate als trouwlocatie maar achter het landhuis bevind zich ook een groot natuurgebied. Met leuke bospaadjes en diverse grote velden is dit voor zowel trouwfoto’s als een gewone fotoshoot een erg leuke plek. Zeker in de herfst wanneer het bos oranje/rood kleurt!


5. Recreatiegebied de Groene Ster
In het voorjaar wanneer alles in bloei staat is recreatiegebied de Groene Ster een prachtige locatie voor een fotoshoot. Met leuke schelpenpaadjes, een groot meer, klein strandje en veel groen.

vorige Next Post