Recensies

Ervaringen trouwfotograaf Helena Fotografie

Met veel liefde en aandacht fotografeer ik al meer dan 5 jaar de leukste bruiloften. Benieuwd naar ervaringen van andere bruidsparen? Lees hier een aantal referenties. Wil je meer weten over mij en mijn werk? Neem gerust contact met mij op.

Greta en Dennis

 

Onze bruiloft hadden we absoluut niet zonder Heleen willen vieren! Ze heeft mooie kleurrijke foto's gemaakt die echt laten zien hoe wij de dag hebben beleefd. Samen met vrienden en familie, lekker genieten, gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

 

Je hebt totaal niet in de gaten dat ze aanwezig is en dat levert de mooiste plaatjes op. Tijdens onze ceremonie werden er veel anekdotes verteld die voor veel gelach zorgden en die foto's zijn heel bijzonder geworden. Al met al een onvergetelijke dag die super mooi is vastgelegd door Helena Fotografie!

MArrit & Johan

Wij hebben Heleen geboekt voor een loveshoot en om te komen fotograferen op onze trouwdag op 31 mei 2019. De loveshoot vond plaats in het natuurgebied van Bakkeveen. Ze wist ons goed op ons gemak te stellen waardoor de shoot heerlijk ongedwongen verliep. Het zijn prachtige vrolijke foto’s geworden die we konden gebruiken voor onze save the date kaarten en uitnodigen. Hier hebben we veel leuke reacties op gekregen!

 

De communicatie met Heleen verliep goed. We hebben een voorgesprek gehad waarin onze wensen werden besproken en een paar dagen voor de bruiloft belde ze om onze wensen nog wat meer in detail door te nemen. Hier heeft ze goed naar geluisterd.

Ze is niet zichtbaar aanwezig maar zorgt er desondanks voor dat ze op het juiste moment op de juiste plek is om alle mooie momenten goed vast te leggen. Ze wist ons en al onze gasten prachtig vast te leggen, waarbij de emotie goed zichtbaar is.

 

We ontvingen nadien van Heleen een uitgebreide kleurrijke en stralende fotoserie. Daarnaast hebben we een fotoboek bij Heleen besteld met een mooi overzicht van onze dag. Het fotoboek ziet er erg professioneel uit wat maakt dat de foto’s nog mooier uitkomen. We kijken nog steeds met veel plezier terug, wat ons helemaal terugbrengt naar deze fantastische dag.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie