Herfstbruiloft op trouwlocatie Staniastate Oenkerk

Trouwen op een herfstachtige dag in september

Marco en Margryt trouwden op een herfstachtige dag in september. De dagen ervoor leek het erop dat er wel aardig wat regen zou vallen op hun trouwdag dus er was al rekening gehouden met plan B voor de fotoshoot. Echter bleef de verwachte regen in de ochtend uit waardoor we prachtige foto’s hebben kunnen maken in het bos van Staniastate. De bladeren aan de boom kleurden al een beetje oranje wat voor een mooi herfstachtig sfeertje zorgde.

Een bruiloft vol muziek op Staniastate in Oenkerk

De familie van Margryt is heel muzikaal en haar vader en broers spelen dan ook allemaal een blaasinstrument. Aan het begin van de ceremonie werd er dan ook een prachtig lied gespeeld terwijl Marco en Margryt de tuinzaal van Staniastate binnenliepen. Na de ceremonie was het tijd voor taart, groepsfoto’s en een driegangendiner. Om 19.00 uur begon de kerkdienst in de Mariakerk van Oenkerk. Ook hier speelde een van haar broers samen met een vriend mee met het kerkorgel. Na het uitwisselen van de ringen en het ontvangen van de zegen was het weer tijd om terug te gaan naar Staniastate voor het feest, inclusief een toffe band!Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie