Gezin fotoshoot Bakkeveen Friesland

 


Met het gezin Kooistra had ik een hele leuke fotoshoot! Anieta wilde haar familie graag verrassen met een fotoshoot. Haar ouders wisten dan ook van niks en dachten dat ze gewoon een leuk dagje uit waren totdat ik ineens verscheen. We hadden er als bonus ook nog eens prachtig weer bij.

Wil je ook leuke foto’s van je gezin?

Klik hier voor meer informatie

trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie