Fotoshoot Heerenveen

Kostbare momenten prachtig vastgelegd.

Een fotoshoot met het gezin in omgeving Heerenveen

Op zoek naar een fotograaf voor een leuke fotoshoot in Heerenveen of omgeving? Al meer dan 5 jaar fotografeer ik gezinnen, newborns en bruiloften. Als fotograaf ben ik werkzaam door heel Friesland. Mijn stijl kenmerkt zich vooral door het gebruik van mooie, heldere kleuren. Op deze pagina vind je meer informatie over een leuke fotoshoot met het gezin. Wil je graag een newborn fotoshoot?
Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

 

Read More

Waar vind de fotoshoot in heerenveen plaats?

Met gezinnen ga ik altijd naar buiten voor een fotoshoot. Een mooie locatie in de buurt van Heerenveen is bijvoorbeeld de Overtuin in Oranjewoud. Wil je liever een locatie wat verder weg? Ook dat is geen probleem. Reiskosten voor locaties binnen Friesland zitten bij de prijs inbegrepen. Voor mijn stijl van fotografie is het het mooiste om een locatie te kiezen met wat beschutting.

Wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Ik houd van fotograferen in de natuur. Al die kleuren vind ik fantastisch! Het leukste is dan ook om de fotoshoot te boeken in de lente, zomer of de herfst. In de zomer kun je ook een fotoshoot in de avond boeken. Dan heb je zachter licht wat weer mooi is voor de foto's. Bij gezinnen is de zaterdag vaak een populaire dag. Verstandig is dus om op tijd contact op te nemen mocht je voorkeur voor naar een zaterdag uitgaan. Op zondag worden geen fotoshoots ingepland.

 

trouwfotograaf friesland

Boek een fotoshoot

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra mijn mailtje is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie