Fotoshoot Gezin Leeuwarden

Kostbare momenten prachtig vastgelegd.

Een fotoshoot met het gezin in omgeving Leeuwarden

Wil je graag mooie foto's van je gezin? Dan leg ik dat graag voor jullie vast. Als fotograaf ben ik werkzaam in Leeuwarden en daarbuiten. Tijdens een gezinsfotoshoot maak ik foto's van jullie samen maar ook bijvoorbeeld van alleen de kinderen of vader met kind en moeder met kind. Zo heb je aan het einde van de fotoshoot een mooie gevarieerde galerij.

 

Read More

Waar vind de fotoshoot plaats?

Een fotoshoot met het gezin vindt plaats op een mooie buitenlocatie naar keuze. Leuke locaties in de buurt van Leeuwarden zijn bijvoorbeeld het bos bij Landgoed Staniastate of het park Vijversburg in Tytsjerk. Wil je liever een locatie verder weg? Ook dat is geen probleem. Reiskosten voor locaties binnen Friesland zitten bij de prijs inbegrepen.

 

Wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Ik houd van fotograferen in de natuur. Al die kleuren vind ik fantastisch! Het leukste is dan ook om de fotoshoot te boeken in de lente, zomer of de herfst. In de zomer kun je ook een fotoshoot in de avond boeken. Dan heb je zachter licht wat weer mooi is voor de foto's. Bij gezinnen is de zaterdag vaak een populaire dag. Verstandig is dus om op tijd contact op te nemen mocht je voorkeur voor naar een zaterdag uitgaan. Op zondag worden geen fotoshoots ingepland.

 

trouwfotograaf friesland

Boek een fotoshoot

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra mijn mailtje is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie