Fotoshoot Gezin Friesland

Kostbare momenten prachtig vastgelegd.

Een fotoshoot met het gezin in omgeving Friesland

Wil je graag een mooie fotoshoot met je gezin hier in Friesland? Dan help ik jullie graag. Als fotograaf ben ik woonachtig in Leeuwarden en werkzaam door heel Friesland. Fotoshoots met het gezin vinden bij mij altijd buiten plaats op een leuke locatie naar keuze.

 

Read More

Waar vind de fotoshoot met ons gezin plaats?

Je hebt diverse mooie plekken in Friesland voor een leuke fotoshoot. Wat dacht je van een mooi park of bos of wellicht een zand of heidegebied? Mogelijkheden genoeg!
Bij het boeken van een fotoshoot met het gezin denk ik graag met jullie mee over een geschikte locatie.

 

Wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Mooie natuurkleuren op de achtergrond is natuurlijk heel tof voor de foto. De lente, zomer en herfst zijn daardoor erg geschikt voor een fotoshoot. Qua temperaturen is het dan vaak ook nog wel lekker buiten. In de zomermaanden is het ook mogelijk een fotoshoot in de avond te plannen met mooi zacht licht. Zorg dat je op tijd contact met mij opneemt voor een fotoshoot. Vooral de zaterdagen zijn erg populair bij gezinnen en daardoor als eerste geboekt.

 

trouwfotograaf friesland

Boek een fotoshoot

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra mijn mailtje is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie