Fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf die mooie, frisse en kleurrijke foto’s maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Naast bruiloften vind ik het ontzettend leuk om foto’s te maken van bijvoorbeeld een zwangerschap of gezin! Als ik fotografeer werk ik vrijwel altijd met natuurlijk licht, hierdoor krijgen de foto’s een mooie zachte uitstraling. Daarnaast houd ik van heldere kleuren, iets wat je veel in mijn werk terugziet. Een fotoshoot vind bij mij altijd buiten plaats dit zorgt iedere keer weer voor prachtige en unieke foto’s! Bij een newborn of baby lifestyle shoot fotografeer ik bij jullie thuis.

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we onder andere de datum en locatie.  In de zomer kun je ook in de avond een mooie fotoshoot inplannen  De fotoshoot zelf neemt ongeveer een uurtje in beslag.

>> Klik hier voor een paar van mijn favoriete locaties.

Na afloop van de fotoshoot gaat voor mij het grote werk beginnen! Ik zet alle gemaakte foto’s op de computer en zoek de allermooisten uit.
Deze foto’s worden zorgvuldig door mij bewerkt. Uit deze selectie (minimaal 25 foto’s) mogen jullie vervolgens een keuze maken.
Bij de fotoshoot zitten 5 digitale bestanden inbegrepen. Extra digitale bestanden, fotoprints en canvassen zijn na afloop bij te bestellen.

Wil je een fotoshoot boeken? Mail dan naar info@helenafotografie.nl.