Fotografie plannen 2018

Alweer 4 jaar mag ik mijzelf fotografe noemen en wat heb ik in de afgelopen jaren veel mooie opdrachten mogen doen! Ik heb veel geleerd over wat ik leuk vind om vast te leggen en wat niet, een eigen stijl ontwikkeld en geleerd om vooral vast te houden aan wat ik mooi vind in plaats van mee te gaan met de ‘trend van het moment’ . Afgelopen jaar heb ik veel mooie bruiloften en gezinnen mogen vastleggen, ben ik begonnen met het geven van workshops en werd ik door trouwplatform Zankyou vermeld als een van de beste trouwfotografen uit Friesland (waar ik best een beetje trots op ben)! Benieuwd wat er op de planning staat voor 2018? Lees dan gauw verder!

Bruiloften en fotoshoots
Dit jaar hoop ik natuurlijk weer veel mooie bruiloften en fotoshoots te mogen doen, want dat is en blijft gewoon ontzettend leuk! Mijn eerste bruiloft van dit jaar staat gepland in februari dus ik mag alweer lekker snel aan de slag!

Fotoshoot actie minisessies
Op 7 april wil ik minisessies organiseren op een toffe plek in Friesland. Een fotoshoot van 30 minuten, inclusief 2 digitale bestanden voor maar 60 euro.
(voor max 4 personen).Toffe actie of niet? 😉 Er zal maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar zijn dus mocht je alvast een plekje willen reserveren stuur me dan even een mailtje.

Workshop nabewerken
Afgelopen jaar heb ik een paar keer een workshop gegeven en dat vond ik ontzettend leuk om te doen! Dit jaar wil ik starten met een nieuwe workshop gericht op nabewerking. Waarschijnlijk zal dit in kleine groepjes van max. 4 personen worden gegeven of 1 op 1. Meer informatie hierover zal later dit jaar online komen. Wil je graag meer leren over fotografie, neem dan eens een kijkje bij mijn huidige workshop aanbod.

Bloggen en Instragram
Buiten het trouwseizoen om wil ik proberen om wat leuke blogs te schrijven met tips voor je bruiloft, voorbereiding van een fotoshoot maar ook leuke tips en trucs omtrent fotograferen. Ook op Instagram lijkt het me leuk om wat meer te delen en te laten zien van achter de schermen. Mocht je graag meer willen lezen of leren over een bepaald onderwerp, laat het me vooral even weten in de comments!

Toekomstdromen
Zelf heb ik ook nog grote wensen op mijn verlanglijstje staan. Zo lijkt het me supergaaf om een bruiloft in het buitenland te fotograferen en gepubliceerd te worden in een tof magazine. Ook ver van te voren al volgeboekt zijn lijkt me heerlijk, maar voor nu mag ik zeker niet klagen met wat ik in 4 jaar tijd al heb bereikt!

trouwfotograaf-groningen-13

Hi!

Mijn naam is Heleen, 27 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik houd van het vastleggen van mooie momenten. Mijn werk is puur & kleurrijk. Ook houd ik van toffe details en spelen met de omgeving en het licht. Naast fotograferen ben ik gek op dansen, films kijken en de traditie om elke maand wel een keer nacho’s en drankjes te doen met vrienden. Wil je meer informatie over een trouwreportage of fotoshoot? Stuur mij dan een mailtje!


trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie