Bruiloft Wierd en Gea | Staniastate

Wierd en Gea wilden graag een buitenbruiloft en daarbij was het natuurlijk wel van belang dat het droog bleef.
Gelukkig was het afgelopen vrijdag heerlijk weer! Een goed begin van een geweldige dag waarbij ik van s’ochtends tot s’avonds aanwezig mocht zijn.
Nu kan ik hier wel een heel verhaal houden over hoe lief het bruidspaar is, wat een leuke dingen er georganiseerd waren en hoe gezellig het was, maar ik kan  jullie ook gewoon vast een klein impressie van deze dag laten zien! Kijk en geniet mee van deze mooie dag !

trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie