Bruiloft in Boer | Trouwfotograaf Friesland

Ignarts en Joke zijn getrouwd! Dit lieve stel leerde elkaar twaalf jaar geleden al kennen maar toen waren ze nog wat te verlegen om actie te ondernemen. Drie jaar later konden ze er toch echt niet meer omheen en werd, met een beetje hulp van vrienden, actie ondernomen . Op Valentijnsdag ontvingen ze namelijk allebei een berichtje waarin stond: ‘Als je nog een leuke date wilt voor Valentijnsdag dan moet je dit nummer even bellen’. Waar Joke dacht ‘ja daag, dat ga ik echt niet doen, dacht Ignarts ‘wie niet waagt wie niet wint!
Nu, 12 jaar later was het dan eindelijk tijd voor hun grote dag! In de ochtend reed ik naar het ouderlijk huis van Joke om de voorbereidingen vast te leggen. Ik was gelijk verliefd op de jurk van Joke, let ook vooral even op de toffe details aan de achterkant, hoe gaaf! Tijdens de fotoshoot hadden we zon,regen,zon en weer regen maar gelukkig was het bruidspaar super relaxt en vonden ze een paar druppels helemaal niet erg. Joke en Ignarts hadden ook geloftes voor elkaar geschreven en in plaats van dit tijdens de ceremonie te doen, kozen ze ervoor om tijdens de fotoshoot een momentje te nemen om elkaars geloftes te lezen.  De ceremonie vond in de middag plaats in de Mariakerk in Boer. Voor alle daggasten had het bruidspaar een leuke schoolbus gehuurd om ze te vervoeren naar de diverse locaties. De receptie en het diner vond plaats in de Theetuin Slappeterp. Het was wat te koud om buiten te zitten maar dat was helemaal niet erg want binnen zag het er super gezellig en knus uit, inclusief een lekker warme vuurhaard.

Ben jij op zoek naar een trouwfotograaf in Friesland?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie