Bruiloft Rietland | Trouwfotograaf Groningen

Relaxte, sfeervolle, trouwdag

15 juni was de trouwdag van Matthijs en Anke en ik mocht daar de hele dag bij zijn! Het bruidspaar had voor alles ruim de tijd ingepland en oh wat is dat fijn! Toen Matthijs zijn bruid kwam ophalen werd eerst nog even een bakje koffie gedronken met een gebakje erbij. Daarna was het tijd om foto’s te maken. Voor de fotoshoot reden we naar de kale duinen in Appelscha en wat hadden we er perfect weer bij!

Buitenbruiloft op trouwlocatie Rietland in Groningen

De rest van de dag vond plaats op de prachtige locatie Het Rietland in Zuidwolde (Groningen).Omdat het zulk mooie weer was kon de ceremonie buiten plaatsvinden (hoera!) en werd er ook lekker geborreld en gebarbecued buiten. Het bruidspaar had van een clubje vriendinnen een live painting cadeau gekregen voor hun trouwdag. Marieke van ‘Verse Kunst’ maakt hierbij op de bruiloft zelf een prachtige schilderij van hun trouwdag, echt zo gaaf!

Speeches en activiteiten op de bruiloft

Voorafgaand aan het eten werden er speeches gegeven door beide vaders en hadden de broer en zussen een leuke quiz gemaakt voor de gasten, want wie kent het bruidspaar nu echt het beste? Na het diner werden er nog wat groepsfoto’s gemaakt en toen was het tijd om te gaan feesten! Om de sfeer compleet te maken hadden Matthijs en Anke de band ‘Casino Royale’ geboekt en werd er uiteraard ook even een openingsdans gedaan!

Kijk en geniet mee van een kleine impressie van hun prachtige dag!
Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

Volg mij op instagram@helenafotografie