Bruiloft op Schierstins Veenwouden

Trouwfotograaf in Friesland

Greta en Dennis zeiden ja!

Greta en Dennis leerden elkaar kennen via een dating app. Na een aantal maanden heen en weer appen besloten ze om op date te gaan in Leeuwarden en dat was een succes! Greta had net een nieuwe woning gekocht, dus al snel kwam Dennis langs om dit te bekijken en vanaf dat moment zagen ze elkaar super vaak. Vorig jaar kochten ze samen een woning in Veenwouden en in dat dorp vond dan ook hun huwelijksdag plaats.

Trouwen op de Schierstins in Veenwouden

In de ochtend maakte Greta en Dennis zich allebei klaar in hun nieuwe huis. Greta in de woonkamer en Dennis mocht de bovenverdieping en de keuken gebruiken, want ja, Dennis had wel wat koffie s’ochtends nodig ;). Greta haar zusje is kapster en deed dan ook het haar van de bruid, hoe leuk! Om 14.00 uur was het tijd voor de ceremonie welke plaatsvond op de prachtige locatie de Schierstins in Veenwouden. De zelfstandig ambtenaar vertelde leuke anekdotes over het bruidspaar wat zorgde voor een hoop gelach! Daarna was het tijd voor koffie en taart. Na nog wat foto’s te hebben gemaakt van het bruidspaar en hun gasten, hebben we nog een korte stop gemaakt bij het ouderlijk huis van Greta en toen zat het er voor mij weer op!

bruidsvisagie in friesland
bruiloft in schierstinsBen jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie