Bruiloft op de Pollepleats | Friesland

21 april was de grote dag van Gjalt, Nancy en hun zoontje Julian! Wij hadden het getroffen die dag want het was heerlijk zomers weer.
In de ochtend was ik bij Nancy die al in de make-up zat toen ik eraan kwam. Nadat ze Julian een mooi pak had aangetrokken stapte ze zelf in haar jurk en kwam Gjalt hun ophalen in een wel heel toffe trouwauto, een een Cadillac Deville uit 1953. Voor de fotoshoot reden we naar de Pollepleats waar later ook de receptie en het feest werden gehouden. De burgerlijke ceremonie vond plaats in het kerkje van Sandfirden, een prachtig licht mooi kerkje. Na de officiële plechtigheid was het tijd voor taart en relaxen. Een aantal van de gasten had een van de bootjes van de Pollepleats gehuurd om een stukje mee te varen. s’Avonds werd er gedineerd aan een prachtig versierde lange tafel. Ik at nog even een hapje mee en toen zat het er voor mij alweer op!
Ben jij nog op zoek naar een trouwfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage

Locatie kerkdienst: Kerk Sandfirden
Receptie en feest: De Pollepleats
Haar en make-up: Wendy Woudstra van Prolooks
Styling locatie: Gritta Event Styling Food
Bruidstaart: Maaikes taart
Trouwauto: Altatrouwrijden

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie