Bruiloft Leeuwarden | Trouwfotograaf Friesland

trouwfotograaf-leeuwarden-2

Wat een geweldige dag heb ik met dit bruidspaar gehad! Toen ik in de ochtend aankwam trof ik een heerlijk ontspannen en vrolijke bruid aan en toen wist ik al, dit gaat een topdag worden! Tijdens de fotoshoot zaten ze de hele tijd naar elkaar te glimlachen en de rest van de dag is die glimlach niet meer weg gegaan.
De ceremonie vond plaats in het stadhouderlijk hof in Leeuwarden. Vanwege het mooie weer kon er buiten getrouwd worden, mijn favoriete soort ceremonies!
Na de ceremonie werd er taart gegeten, cadeautjes uitgedeeld en de ouders van de bruid hadden een heel leuk lied voor het bruidspaar gemaakt.
De rest van de avond werd er gezellig geborreld en gebarbecued.


trouwfotograaf-leeuwarden-3

Locatie fotoshoot: Vijversburg in Tytsjerk
Locatie ceremonie/receptie: Stadhouderlijk hof in Leeuwarden
Haar en Make-up: Eline Leenstra | El-style.nl
Bruidstaart: Bakkerij Nijstad in Leeuwarden

vorige Next Post