Bruiloft in Stavoren Friesland

Bruiloft in Stavoren

Wieger en Tina zijn getrouwd! Een prachtige dag met een lach en een traan, veel liefde, lekker eten en mooie mensen.
In de ochtend ging ik naar het ouderlijk huis van Tina in Koudum om de voorbereidingen vast te leggen. Tina was al bezig met het haar en make-up en was heerlijk relaxt. Haar moeder en zusjes hielpen haar met de jurk aantrekken waarna Wieger haar zou komen ophalen.
Precies op tijd ( of eigenlijk iets te vroeg) stond Wieger voor de deur om zijn bruid op te halen.
Tina haar vader is helaas een paar jaar geleden overleden en daarom zijn we voordat we foto’s zijn gaan maken langs de begraafplaats gereden waar Tina en Wieger een mooie witte roos hebben gebracht.

Fotoshoot op het strand en in het bos

Voor de fotoshoot zijn we naar diverse plekken gereden waaronder het strand van Stavoren en het Rijsterbos. Vooral op het strand waaide een harde, koude wind maar het bruidspaar trok hier zich niks van aan en bikkelde zich er met gemak doorheen (toppers!).

Trouwen in Workum en Stavoren

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het gemeentehuis in Workum en het kerkelijk huwelijk in de Nicolaaskerk in Stavoren.
De receptie hield het bruidspaar in de tuin van Tina haar ouderlijk huis en het diner en feest vond plaats in het Schots Restaurant & Whiskeybar in Stavoren.


Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie