Bruiloft in Italie | Trouwen in het buitenland

Gabrielle en Randolph leerden elkaar kennen op de kunstopleiding. In het begin moest Gabrielle niet zoveel hebben van Randolph maar langzaamaan werden ze vrienden en toen Gabrielle bij het restauratiebedrijf van Randolph ging werken merkte ze dat ze hem toch wel heel leuk begon te vinden. Dit gevoel was wederzijds maar beide probeerden ze het wat te negeren want ja, Randolph is wel een stukje ouder dan Gabrielle en hoe pakt dat dan uit in de toekomst? Maar liefde kent geen leeftijd en uiteindelijk konden ze er echt niet meer omheen. Ze waren stapelgek op elkaar.

Trouwen op Abbazia in San Faustino Italie

Ik ken Randolph en Gabrielle al een aantal jaar, Gabrielle is namelijk een vriendin van mij die ik nog ken van de middelbare school. Toen ik hoorde dat ik was uitgenodigd voor hun bruiloft in Italie was ik dan ook gelijk enthousiast, want hoe gaaf is dat? Toen het bruidspaar mij vervolgens vroeg of ik hun dag wilde vastleggen kon mijn geluk niet meer op! Samen met vrienden stapte ik de woensdag in het vliegtuig naar Florence, waar we, na een autorit van twee uur op de prachtige locatie Abbazia in San Faustino Pietralunga arriveerden.
Met alle gasten hadden we een gezellig welkomstfeest, er werd gegeten, gezwommen en al even gedanst. De volgende dag was de bruiloft. Randolph maakte zich samen met zijn zoons klaar voor de ceremonie terwijl Gabrielle in de andere kamer zich voorbereide.

Dineren aan lange versierde tafels

De hele dag was super relaxt, in de ochtend vond de ceremonie plaats, daarna konden de gasten buiten genieten van taart en een lichte lunch en maakte ik, terwijl de gasten ontspanden bij het zwembad, wat foto’s met het bruidspaar. Aangezien bij een Italiaanse bruiloft het allemaal draait om eten hadden we ook hier verschillende gangen. Eerst een drankje op het pleintje, toen een antipasti bij het zwembad en tot slot nog een drie gangen diner aan prachtige lange versierde tafels. Het leek wel alsof we in een film waren beland, zo mooi! Uiteraard werd de dag afgesloten met een knallend feest bij het zwembad waar niet iedereen het droog hield ;).


Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie