Bruiloft in Franeker | Friesland

Sandra en Hendrik zijn getrouwd! Afgelopen vrijdag was ik in de ochtend eerst bij Hendrik in het dorpje Ried om de voorbereidingen vast te leggen. Daarna reed ik door naar Franeker waar Sandra bij haar ouders thuis net klaar was met haar haar en make-up. Rond kwart voor 11 kwam Hendrik zijn bruid ophalen waarna we, na eerst wat foto’s bij het huis te hebben gemaakt, zijn doorgereden naar Harlingen voor een fotoshoot bij de haven.

Trouwreportage bij de haven en op de boerderij

Op deze plek had Hendrik vorig jaar Sandra ten huwelijk gevraagd, een extra speciale locatie dus! Vervolgens reden we naar een boerderij in het plaatsje Boer waar Hendrik vroeger regelmatig kwam voor zijn werk. Hier hebben we foto’s gemaakt bij de trekker,hooibalen en de koeien, hoe leuk!

Een oude Schoolbus als trouwauto

In de middag vond de trouwceremonie en receptie plaats in Franeker. Rond 16 uur was het tijd om naar de volgende locatie te gaan, namelijk landgoed Staniastate in Oenkerk. Hiervoor had het bruidspaar voor de daggasten een hele toffe schoolbus geregeld met de toepasselijke woorden ‘wat binne wy moai fuort’ (wat zijn we mooi op stap) op de voorkant.
Eenmaal bij Staniastate aangekomen werd er geproost op het bruidspaar, hebben we nog even wat foto’s gemaakt en toen zat het er voor mij weer op!Ben jij nog op zoek naar een trouwfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie