Bruiloft in Burgum | Friesland

Sonja en Pieter vierden het grootste gedeelte van hun bruiloft gewoon bij hun thuis! In hun tuin hadden ze een grote, partytent staan die prachtig versierd was, en ook de rest van de tuin was voor deze speciale dag mooi aangekleed. Er stonden diverse picknicktafels, waar aangezien het heerlijk weer was, de gasten gezellig konden zitten. In de ochtend was ik eerst Bij Pieter om de voorbereidingen vast te leggen en alvast een glimp op te vangen van hun te leuke trouwauto! Deze auto was van Pieter zijn vader en Pieter zijn zus had hem prachtig versierd met bloemen.
Daarna reed ik een straat verder waar Sonja met hun dochters Isa en Feline zich kaar maakten. Toen Pieter zijn drie dames kwam ophalen zijn we eerst wat foto’s gaan maken bij hun in de tuin. Daarna reden we door naar de molkfabryk voor nog een paar foto’s van het bruidspaar samen.
Het gemeentelijk huwelijk vond plaats in het gemeentehuis van Burgum waar Isa en Feline ook bij de ceremonie werden betrokken. Zo mochten ze de ringen brengen, kregen ze zelf een mooi armbandje en mochten ze hun naam ondertekenen op een speciale akte. Superleuk!
Adresjes van Sonja en Pieter:

Ceremonie: Gemeentehuis Burgum
Fotoshootlocatie: Molkfabryk Burgum
Catering: Jan cooks 4 you
Bruidstaart: Bakkerij van Eck Damwoude
DJ en videografie: Superbruiloft.nl

Volg mij op instagram@helenafotografie