Bruiloft Heerenveen | Trouwfotograaf Friesland

trouwfotograaf-heerenveen-1

Marco en José leerden elkaar kennen via het werk. Marco werkte in de bakkerij, José in de slagerij. Marco was chauffeur en parkeerde de auto elke keer voor het raam van de slagerij, waar José gehaktballen stond te draaien. Na veel oogcontact en gelach werd er uiteindelijk via Hyves contact gelegd. Nu een paar jaar later stappen ze samen in het huwelijksbootje.José sliep de dag van te voren bij haar ouders in Heerenveen. Toen alle daggasten zich hadden verzameld kwam Marco haar ophalen. Vervolgens gingen we lunchen en een aantal groepsfoto’s maken.
Om 14.00 uur vond het burgerlijk huwelijk plaats in het gemeentehuis van Heerenveen. Daarna liepen we met zijn allen naar de Heilige Geestkerk voor de kerkelijke ceremonie. Iets later dan gepland stapten we met zijn allen weer de auto in op weg naar Landgoed Rijs. Hier werd er getoast en taart gegeten. Tof detail; Marco had de bruidstaart zelf gemaakt!Vervolgens ging ik met het bruidspaar nog wat foto’s maken bij het Rijsterbos en daarna gingen we weer terug naar het Landgoed waar ik nog even heerlijk heb meegegeten. Bekijk hieronder een kleine impressie van deze prachtige dag!

trouwfotograaf-heerenveen-2 trouwfotograaf-heerenveen-3 trouwfotograaf-heerenveen-4 trouwfotograaf-heerenveen-5 trouwfotograaf-heerenveen-6 trouwfotograaf-heerenveen-7 trouwfotograaf-heerenveen-8

 

vorige Next Post