Voor de leukste bruiloften in Groningen.|BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Sfeervolle Bruidsfotografie in Groningen

Zoek je een bruidsfotograaf om jullie prachtige trouwdag in Groningen vast te leggen? Wie weet kan ik wat voor jullie betekenen. Mijn bruidsreportages zijn sfeervol en ongedwongen. Ik houd van de spontane momenten en ben altijd op zoek naar dat ene mooie moment. Mijn stijl als bruidsfotograaf wordt vaak omschreven als kleurrijk en puur. Ik wil dat je door je album bladert en de dag weer beleefd zoals hij was! De investering voor een bruidsreportage in Groningen en omgeving begint bij 980 euro voor 6 uur fotografie. Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie of kom gezellig langs om te kijken of ik wat voor jullie kan betekenen.

Klaas & EVelyn
Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
JACCO & CHERYL
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Laura & Tom
trouwfotograaf leeuwarden
Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.

Werkwijze van de bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf heb ik al meer dan 60 bruiloften mogen fotograferen. Ik probeer altijd een prettige aanwezigheid te zijn, niet teveel op de voorgrond te treden en jullie tijdens de fotoshoot te begeleiden zodat jullie lekker ontspannen op de foto staan. Een paar dagen na de bruiloft ontvangen jullie van mij een leuke preview zodat jullie alvast kunnen nagenieten. Een paar weken later krijgen jullie de complete reportage en ga ik met jullie trouwalbum aan de slag. Meer weten? Vraag de brochure aan of kom langs om kennis te maken.

Read More
trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie