Voor de leukste bruiloften in Groningen.|BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Sfeervolle Bruidsfotografie in Groningen

Zoek je een bruidsfotograaf om jullie prachtige trouwdag in Groningen vast te leggen? Wie weet kan ik wat voor jullie betekenen. Mijn bruidsreportages zijn sfeervol en ongedwongen. Ik houd van de spontane momenten en ben altijd op zoek naar dat ene mooie moment. Mijn stijl als bruidsfotograaf wordt vaak omschreven als kleurrijk en puur. Ik wil dat je door je album bladert en de dag weer beleefd zoals hij was! De investering voor een bruidsreportage in Groningen en omgeving begint bij 980 euro voor 6 uur fotografie. Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie of kom gezellig langs om te kijken of ik wat voor jullie kan betekenen.

Klaas & EVelyn
Dank je Heleen voor de mooie foto's. We zijn er erg blij mee. We houden enorm van jouw stijl en hebben je, hoe leuk persoon je ook bent, nauwelijks 'opgemerkt' tijdens de ceremonies. Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
JACCO & CHERYL
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
Laura & Tom
trouwfotograaf leeuwarden
Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.
trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie