Voor de leukste bruiloften in en rondom Friesland |BOTANICAPuur, spontaan, liefdevol

Sfeervolle en vrolijke Bruidsfotografie in Friesland

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Met veel liefde en aandacht leg ik deze bijzondere dag graag voor jullie vast.
Als bruidsfotograaf heb ik al vele bruiloften in het prachtige Friesland mogen vastleggen. Bruiloften op mooie trouwlocaties, tussen de weilanden of op de familieboerderij. Mijn stijl kenmerkt zich door spontane en kleurrijke beelden. Mijn doel is jullie trouwdag vast te leggen zoals hij echt was met oog voor detail en emoties.

Hannie & Bert
bruidsfotograaf friesland
Heleen is erg professioneel. Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! De foto's zijn ondanks de regen ontzettend mooi geworden. Ik zou haar iedereen aanraden!
Laura en Tom
trouwfotograaf leeuwarden
Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.
Jacco en Cheryl
We hebben een fantastische dag met Helena Fotografie beleefd. Onopvallend en toch aanwezig. Het heeft geresulteerd in prachtige foto's van mooie momenten. Nogmaals dank Heleen!
trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
2017-2018''Een van de beste trouwfotografen
uit Friesland.''
Trouwplatform Zankyou
Volg mij op instagram@helenafotografie