Bruidsfotografie

bruidsfotograaf kampen

Het vastleggen van pure, liefdevolle en vrolijke momenten, dat is waar ik van houd!  Gezellige bruiloften, intiem of juist groots gevierd met aandacht voor mooie styling maar vooral een dag met plezier en het samen vieren van zoiets moois als de liefde! 

'Veel dank voor de prachtige trouwreportage die je hebt gemaakt! Je hebt de blikken, momenten, details en kleuren van onze bruiloft zo prachtig vereeuwigd.'
Casper & Joanne

Tijdens jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten tussen jullie vast, maar ook de gasten, sfeer en details van de dag worden door mij op de foto gezet. Dit alles doe ik op een natuurlijke manier met aandacht voor prachtig licht en heldere kleuren.

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie af en toe wat aanwijzingen geven maar de rest van de dag probeer ik zo min mogelijk te regisseren. Zo krijg je na afloop een prachtige reportage vol spontane en echte emoties.  

Als trouwfotograaf ben ik onder andere actief in de plaatsen Zwolle, Groningen, Assen en Leeuwarden. Wil je meer informatie over een trouwreportage of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Mail dan naar info@helenafotografie.nl

Helena Fotografie 10 uit 7 ervaringen