Bohemian Bruiloft op de Boerderij

trouwen op het weiland

Bohemian bruiloft op de boerderij in Leeuwarden

Irma en Hedzer wonen en werken op een prachtige boerderij in Leeuwarden en besloten dan ook om hun bruiloft thuis te vieren! De dagen voorafgaand aan de bruiloft hebben zij met hulp van familie en vrienden het weiland naast hun huis omgetoverd tot geweldige trouwlocatie in bohemian stijl. Met een heel mooi prieel om onder te trouwen, een bloemenpoort, een prachtig versierde feesttent en nog veel meer.

Trouwen in het weiland

De dag van de bruiloft was het super mooi weer en kon er dus buiten in het weiland getrouwd worden. Met een felblauwe trekker maakte het bruidspaar hun entree bij de daggasten, zo leuk!
Ook werden er na afloop van de ceremonie duiven losgelaten. Daarna was het tijd om te ontspannen. Er werd taart gegeten, groepsfoto’s gemaakt en lekker gebarbequed. Als afsluiter hebben wij nog even een paar foto’s rondom de boerderij en bij de stallen gemaakt en toen zat het er voor mij weer op!

bruiloft fotograaf friesland

bruiloft in het weiland
trouwen in het weiland
buiten trouwen in friesland

bruiloft op de boederij
buiten bruiloft in leeuwarden
trouwen op de boerderij

Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Klik hier voor meer informatie over een bruidsreportage.

trouwfotograaf friesland

Ontvang de trouwbrochure.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en download direct de trouwbrochure met alle informatie.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie