Fotoshoot met het gezin

fotoshoot gezin leeuwarden

Fotoshoot in de zomer

Van dit leuke gezin mocht ik afgelopen zomer foto’s maken en wat was dat leuk! Bij kinderen is het altijd even afwachten hoe het uitpakt en Sijmen en Lena hadden energie voor tien!
(meer…)

Herfstbruiloft op trouwlocatie Staniastate Oenkerk

Trouwen op een herfstachtige dag in september

Marco en Margryt trouwden op een herfstachtige dag in september. De dagen ervoor leek het erop dat er wel aardig wat regen zou vallen op hun trouwdag dus er was al rekening gehouden met plan B voor de fotoshoot. Echter bleef de verwachte regen in de ochtend uit waardoor we prachtige foto’s hebben kunnen maken in het bos van Staniastate. De bladeren aan de boom kleurden al een beetje oranje wat voor een mooi herfstachtig sfeertje zorgde. (meer…)

Bruiloft in Stavoren Friesland

Bruiloft in Stavoren

Wieger en Tina zijn getrouwd! Een prachtige dag met een lach en een traan, veel liefde, lekker eten en mooie mensen.
In de ochtend ging ik naar het ouderlijk huis van Tina in Koudum om de voorbereidingen vast te leggen. Tina was al bezig met het haar en make-up en was heerlijk relaxt. Haar moeder en zusjes hielpen haar met de jurk aantrekken waarna Wieger haar zou komen ophalen. (meer…)

Bohemian Bruiloft op de Boerderij

trouwen op het weiland

Bohemian bruiloft op de boerderij in Leeuwarden

Irma en Hedzer wonen en werken op een prachtige boerderij in Leeuwarden en besloten dan ook om hun bruiloft thuis te vieren! De dagen voorafgaand aan de bruiloft hebben zij met hulp van familie en vrienden het weiland naast hun huis omgetoverd tot geweldige trouwlocatie in bohemian stijl. Met een heel mooi prieel om onder te trouwen, een bloemenpoort, een prachtig versierde feesttent en nog veel meer. (meer…)

Bruiloft in Italie | Trouwen in het buitenland

Gabrielle en Randolph leerden elkaar kennen op de kunstopleiding. In het begin moest Gabrielle niet zoveel hebben van Randolph maar langzaamaan werden ze vrienden en toen Gabrielle bij het restauratiebedrijf van Randolph ging werken merkte ze dat ze hem toch wel heel leuk begon te vinden. Dit gevoel was wederzijds maar beide probeerden ze het wat te negeren want ja, Randolph is wel een stukje ouder dan Gabrielle en hoe pakt dat dan uit in de toekomst? Maar liefde kent geen leeftijd en uiteindelijk konden ze er echt niet meer omheen. Ze waren stapelgek op elkaar. (meer…)

Volg mij op instagram@helenafotografie