Bruiloft in Italie | Trouwen in het buitenland

Gabrielle en Randolph leerden elkaar kennen op de kunstopleiding. In het begin moest Gabrielle niet zoveel hebben van Randolph maar langzaamaan werden ze vrienden en toen Gabrielle bij het restauratiebedrijf van Randolph ging werken merkte ze dat ze hem toch wel heel leuk begon te vinden. Dit gevoel was wederzijds maar beide probeerden ze het wat te negeren want ja, Randolph is wel een stukje ouder dan Gabrielle en hoe pakt dat dan uit in de toekomst? Maar liefde kent geen leeftijd en uiteindelijk konden ze er echt niet meer omheen. Ze waren stapelgek op elkaar. (meer…)

Trouwen in Leeuwarden | Bruidsfotograaf Friesland

Trouwen in Leeuwarden

Marrit ken ik al sinds de middelbare school en werd dankzij een gezamenlijke vriend van ons gekoppeld aan Johan. Op een avond waren zowel wij als Johan met zijn vrienden in het Fire café. Mark, onze vriend, ging even gedag zeggen aan Johan, die in de andere ruimte zat, en vroeg of er niet ook wat leuks voor hem aan zijn tafel zat? Nou, die blonde leek Johan wel wat en als een ware matchmaker werd er door Mark telefoonnummers uitgewisseld. (meer…)

Bruiloft op Schierstins Veenwouden

Trouwfotograaf in Friesland

Greta en Dennis zeiden ja!

Greta en Dennis leerden elkaar kennen via een dating app. Na een aantal maanden heen en weer appen besloten ze om op date te gaan in Leeuwarden en dat was een succes! Greta had net een nieuwe woning gekocht, dus al snel kwam Dennis langs om dit te bekijken en vanaf dat moment zagen ze elkaar super vaak. Vorig jaar kochten ze samen een woning in Veenwouden en in dat dorp vond dan ook hun huwelijksdag plaats. (meer…)

Mooie trouwlocaties in Friesland

Waarom in een gemeentehuis trouwen als je ook prachtige trouwlocaties hebt waar je zowel het burgerlijk huwelijk als de receptie en het feest kunt vieren? Persoonlijk ben ik fan van relaxte bruiloften op 1 locatie en dan vooral trouwlocaties waar je buiten kunt trouwen. Als trouwfotograaf kom ik regelmatig op zulke mooie trouwlocaties in Friesland. Ik deel dan ook graag een aantal van mijn favorieten met jullie op de blog. (meer…)

Baby fotografie Friesland

Babyfotografie aan huis

Laatst was ik bij dit lieve gezin thuis om foto’s te maken. Baby Silke was hier 6 weken oud. Toen ik bij Keimpe en Jitske thuis kwam was ze al wakker maar na wat foto’s gemaakt te hebben vond Silke het op een gegeven moment wel genoeg en is ze lekker in slaap gevallen. Het is ook wel vermoeiend zo’n fotoshoot ;). (meer…)

Volg mij op instagram@helenafotografie