Babyfotografie Ruben | Newbornfotografie Meppel

Wat had ik een leuke shoot met Gerrald, Marjan en Ruben! Gerrald ken ik nog van de opleiding Communicatie en in het eerste jaar van mijn bedrijf mocht ik Gerrald en Marjan op de foto zetten voor hun save the date/trouwkaart. Inmiddels zijn we alweer 4 jaar verder en zijn ze trotse ouders geworden van een super lief jongetje. Toen ze vroegen of ik een newbornshoot wilde doen was ik dan ook gelijk enthousiast! Toen ik bij hun thuis kwam kreeg ik eerst wat thee en beschuit met muisjes en daarna zijn we foto’s gaan maken waarbij kleine Ruben bijna de hele tijd heeft geslapen. Hier heb ik toen dankbaar gebruik van gemaakt waardoor ik onder andere deze toffe foto’s heb kunnen maken, en hoe leuk is dat krantje  ‘The Daddy Times?’.


Volg mij op instagram@helenafotografie