Baby lifestyle fotografie Leeuwarden

Bij dit lieve gezin mocht ik langs voor een baby lifestyle shoot. Deze kleine dame was 6 weken oud tijdens de fotoshoot en echt een lieve blije baby! Twee jaar eerder mocht ik de bruiloft fotograferen van dit leuke stel dus voor mij was het extra leuk om nu de volgende fase in hun leven te mogen vastleggen.

 

 

 

trouwfotograaf friesland

Stuur mij vrijblijvend de trouwbrochure toe.

Meer weten over de mogelijkheden en mijn werkwijze? Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen 3 werkdagen de trouwbrochure met alle informatie. Let op: Bij Hotmail komt de e-mail vaak in de spam terecht. Daarom ontvang je een sms notificatie zodra de trouwbrochure is verzonden. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verstuur

Bedankt voor je bericht! Na 3 werkdagen geen reactie? Check je spamfolder. Er gig iets niet goed. Probeer het nog eens.
Volg mij op instagram@helenafotografie