Baby fotografie Leeuwarden

Inger is een vriendinnetje van mij van de middelbare school. Toen zij vroeg of ik foto’s wilde maken van hun kleine man vond ik dat natuurlijk super leuk! Wat een lief jongetje hebben ze toch en die mooie heldere ogen… smelt! Arne is al een paar weken oud en was dus lekker alert tijdens de fotoshoot wat altijd weer leuke plaatjes oplevert!

trouwfotograaf-groningen-13

Hi!

Mijn naam is Heleen, 27 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik houd van het vastleggen van mooie momenten. Mijn werk is puur, liefdevol en kleurrijk. Ook houd ik van toffe details en spelen met de omgeving en het licht. Naast fotograferen ben ik gek op dansen, films kijken en de traditie om elke maand wel een keer nacho’s en drankjes te doen met vrienden. Wil je meer informatie over een trouwreportage of fotoshoot? Stuur mij dan een mailtje!


Volg mij op instagram@helenafotografie