Het vastleggen van pure, liefdevolle en vrolijke momenten, dat is waar ik van houd!  Gezellige bruiloften, intiem of juist groots gevierd met aandacht voor mooie styling maar vooral een dag met plezier en het samen vieren van zoiets moois als de liefde! 

''Een van de beste trouwfotografen in 2017 uit Friesland, volgens trouwmagazine Zankyou.''

Tijdens jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten tussen jullie vast, maar ook de gasten, de gezelligheid, sfeer en toffe details worden door mij op de foto gezet. Dit alles doe ik op een natuurlijke manier met aandacht voor prachtig licht en heldere kleuren.

Bij elke reportage krijg je een klein mini album met 15-20 foto’s van jullie dag cadeau. Natuurlijk is het ook mogelijk om een groot luxe trouwalbum bij te bestellen. Prijzen voor een trouwreportage beginnen bij 950 euro voor 6 uren. Dit is inclusief een ruime selectie digitale bestanden en reiskosten binnen de provincies Friesland, Groningen en Denthe. 

Wil je meer informatie over een trouwreportage of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Mail dan naar info@helenafotografie.nl